15 February 2012

Swans - We Rose From Your Bed With The Sun In Our Head

 H ιδεα του live album σχεδον εξ' ορισμου βρισκεται πολυ κοντα στη κουλτουρα των Don't Look Back fests, των remasters και της αναθεωρησης χαμενων 'classics', με η χωρις εισαγωγικα. Κονσερβοποιημενη νοσταλγια περασμενων μεγαλειων για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι. Ειμαι καθετος στη γνωμη μου και θα την υπερασπιστω ακομα και μπροστα σε ενα υπογεγραμμενο, χειροποιητο, κομπλεξικα περιορισμενο live των Swans
 Τεχνικα, η μπαντα σκοτωνει. Ειναι πιο δεμενη και απο το γορδιο δεσμο του μυαλου του Gira. Συναισθηματικα, σαρωνει. Στο Sex God Sex ανατριχιαζα σα γαλοπουλα, στο The Apostate εβλεπα εικονες, στο Eden Prison σκουπιζα σαλια. 
 Κι ομως προτιμαω να φανταζομαι. Δε θελω να εχω αμεση προσβαση σε ολο αυτο. Δε θελω να ανασυρω ενα μυθο με το πατημα ενος κουμπιου ακομα και αν αυτη η δυνατοτητα μου προσφερεται απο το ιδιο το group. Ειμαι ρομαντικος. Εξακολουθω να πιστευω πως ο δημοσιος ευνουχισμος αποτελει μια καλη ιδεα. 

We Rose From Your Bed With The Sun In Our Head 2xCD
(Young God - 2012)

4 comments :

  1. τα φραγκα πρωτα πρωτα και μετα ο ευνουχισμος

    ReplyDelete
  2. Ιντερνετικος Ευνουχισμος Προσβασιμος Μεσω Πιστωτικης Καρτας Σε Τιμη Χρεοκωπημενων Ρομαντικων...
    (Limited Edition Show).
    Swans Are Alive,WE ARE DEAD...

    ReplyDelete
  3. σε μεγαλο βαθμο συμφωνω μαζι σου, μαλιστα μου εχει τυχει να εχω δει μια μπαντα live,μετα να εχω ακουσει το live album της και με το περασμα του χρονου οι μνημες απο τη συναυλια να αλλοιωνονται εξαιτιας του live album..
    ομως:
    αν δεν εχω δει μια μπαντα live και δεν ξερω αν θα τη δω ποτε,δεν αξιζει να ακουσω το live album της?
    εδω σε θελω καβουρα :-p

    ReplyDelete
  4. Δημητρη εχεις απολυτο δικιο σε ο,τι λες. Απλα εγω ειμαι ο μαλακας της φασης και θελω λιγο μυθο. Δε μπορω χωρις αυτον. Για αυτο αλλωστε εγραψα πως προτιμαω να φανταζομαι και οχι να θυμαμαι. Ακομα και για μπαντες που εχω δει. Πχ ειχα δει Fall πριν καμμια δεκαετια? κατι τετοιο. Εκεινη τη στιγμη ειχα ενθουσιαστει πολυ. Οκ ως εδω. Τωρα ομως οταν το σκεφτομαι, το θυμαμαι σαν να πηγα στη μεγαλυτερη συναυλια EVER. Η μνημη παιζει μυστηρια παιχνιδια.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
;