11 May 2011

Survival Unit - Fentanyl Martyrs


Μέχρι θανάτου μαχαίρωσαν άγνωστοι έναν 44χρονο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να του αρπάξουν την βιντεοκάμερα που κρατούσε στα χέρια του, με την οποία είχε σκοπό να βιντεοσκοπήσει την γέννηση του παιδιού του.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 5 το πρωί της Τρίτης στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα.
Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.
Η γυναίκα του και η μητέρα της που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, είδαν ότι άργησε να εμφανιστεί, κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.
Οι δύο γυναίκες υπέστησαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Fentanyl Martyrs 2xCD (Autarkeia - 2007)

1 comment :

  1. Any chance of seeing this or any other Survival Unit releases (re)uploaded in the future?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
;