30 July 2010

Nicole 12 - Substitute


"H Ζιζι οχι μονο δεν προσπαθει να αποφυγει την αμειλικτη βεργα που ο πατερας και Κυριος της χειριζεται με δεξιοτεχνια, κατανεμοντας με καλλιτεχνικο τροπο τις βαθυκοκκινες ραβδωσεις στα δυο φιλντισενια ημισφαιρια, αλλα τουρλωνει ολοενα και περισσοτερο τα μελανιασμενα καπουλια της, μολονοτι σε λιγο αρχιζει να κλαιει σιωπηλα και τα δακρυα της κυλουν στα ροδινα μαγουλα της, στα σαρκωδη χειλη της, στο πηγουνι που προεξεχει ελαφρως. Τα βαρια παιδικα δακρυα σταζουν, τελος, στα δυο της χερια, που γραπωνονται απο το ακουμπιστηρι για να τη βοηθησουν να υποφερει τις απανωτες τσουχτερες βιτσιες της λεπτης βεργας διχως να σφιγγεται απο τον πονο η να εξεγειρεται απερισκεπτα. Ικανοποιημενος απο τον ζηλο που επεδειξε η μετανοουσα δεσποινιδα, ταυτοχρονα ομως ανησυχοντας μηπως οι υπερβολικες του απαιτησεις αποβουν σε βαρος των φυσικων της χαρισματων, αλλα και για να την παρηγορησει δινοντας της μεγαλοψυχα αφεση αμαρτιων, ο γεννητορας της φιλαει πατρικα τα προσφερομενα χειλη της που μισανοιγουν με εμπιστοσυνη, υγρα και απαλα."

(Το αποσπασμα ειναι παρμενο απο το βιβλιο "Ενα Αισθηματικο Μυθιστορημα" του Αλεν Ρομπ-Γκριγιε)

Substitute CD (Freak Animal - 2004)

3 comments :

  1. σχεδον οτι εχει κανει ο miko aspa μετραει(και δεν αναφερομαι στους deathspell omega αλλα στα projects του).πληροφοριακα να αναφερω οτι εχει παρελθον(δεν ξερω αν εχει και παρον) στον κλαδο των s&m ταινιων οπως εμαθα απο εμπιστη πηγη.παιδι κουμπι!!

    ReplyDelete
  2. 8a sou proteinw na katevaseis to institute of paraphilia studies dvd ;) 8a to vreis sta visual odditties kai 8a deis pws o aspa exei kai paron sto s/m. ton agapaw!

    ReplyDelete
  3. ο ανθρωπος ειναι πραγματικα ιδιοφυΐα στον χωρο του s/m αλλα τα εξοφυλλα απο τους nicole 12 απο αποψη αισθητικης ειναι λιγο πολυ αποκρουστικα.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
;