25 December 2011

Boyd Rice And Friends - Music, Martinis And Misanthropy

 Για καθε ευχη που θα δινετε, σκεφτειτε πρωτα το Invocation. Σε καθε ευχη που θα δεχεστε, χαμογελαστε πικρα με το People. Οταν θα σφιξετε τα χερια με καποια φιλο απο τα παλια, μουρμουριστε το I'd Rather Be Your Enemy. Τα αχρειαστα τηλεφωνηματα γινονται ανωδυνα με το  As For The Fools. Καθως θα απολαμβανετε το εορταστικο γευμα, θυμηθειτε πως Silence Is Golden. Για οσους επιμενουν πως τα Χριστουγεννα ειναι μια τεραστια παιδικη χαρα, αφιερωστε τους το Disney Land Can Wait. Αν επιμεινουν, θα τους περιμενετε Down In The Willow Garden, κρυμμενοι μεσα στα Shadows Of The Night, σα Hunter. Θα τους δωσετε ενα History Lesson που δε θα ξεχασουν ποτε. Music, Martinis And Misanthropy. Το απολυτο χριστουγεννιατικο album.

Music, Martinis And Misanthropy CD (New European Recordings - 2002)

2 comments :

  1. all star line-up, σιγουρα το πιο κλασικο απο τις συνεργασιες των 2 ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, αλλα το heaven sent παντα θα ειναι ενα σκαλοπατι πιο πανω στην προσωπικη μου εκτιμηση.
    υγ:γουσταρω blood axis με τρελα.ποια η αποψη σας φιλτατε Tzomborgha?

    ReplyDelete
  2. βεβαιως βεβαιως, ειναι μια τεραστια μπαντα αλλα της λειπει αυτο που με τσακιζει στο Boyd Rice. Το διακριτικο χιουμορ.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
;