06 January 2012

Nurse With Wound & Graham Bowers - Rupture

 O συνθετης και γλυπτης Graham Bowers αναζωπυρωνει τη τρελα στο ματι του Steven Stapleton που -κατα τη μοναδικα εγκυρη και εξωφρενικα ισχυρη μου γνωμη- ειχε καταλαγιασει απο τις εκδρομουλες στο διεστραμμενο easy listening και στο ανωδυνο drone. 
 Το Rupture περιγραφει το χαος που προκαλει ενα εγκεφαλικο επεισοδιο στον ανθρωπινο οργανισμο. Μουσικα αυτο μεταφραζεται σε σκαμπανεβασματα πομπωδους ενορχηστρωσης (Penderecki με MIDI?), ρυθμικα προτυπα απο glockenspiel μεταμφιεσμενα σε λεπτοδεικτες, υψηλη ηχητικη κοπτοραπτικη και στη μεγαλοπρεπεια των Residents στα τελη 80s. Εχω την εντυπωση πως για να αφομοιωσω το δισκο οπως του αξιζει, πρεπει να μπω σε καποια δεξαμενη αισθητηριακης στερησης και να τον ακουω εικοσιτετραωρα επιπλεοντας σε μια σουπα απο πρωτογονες μνημες και συνειδησεις. Η απλα να πιω πολλα ναρκωτικα. Λεω να μεινω στη πρακτικοτητα της δεξαμενης.

Υ.Γ. To link ανιχνευτηκε και παραδωθηκε σωο και αβλαβες στο αρχηγειο του Corrupted Delights, χαρη στις εξελιγμενες λαγωνικες ικανοτητες του φιλου Kiwiknorr. 
  
Rupture CD (United Dirter - 2011)

No comments :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
;