14 February 2011

Our Love Will Destroy The World - Stillborn Plague Angels

 Χθες συναντησα τη πιο ειλικρινη μορφη εκφρασης της γιορτης του Αγιου Βαλεντινου εξω απο το γειτονικο sex shop. Ο ιδιοκτητης του φροντισε να σημαιοστολισει καταλληλα το μαγαζι με καρδιες και μπαλονια, ασχετα και αν αναμεσα στο εμπορευμα μπορεις να συναντησεις φουσκωτες κουκλες υπερβαρων η καποιο ροζ, φωσφοριζε, παλλομενο δονητη τριων ταχυτητων που πιθανον να λεγεται Ass Dominator 3000. 
Η δυναμη πισω απο ολη αυτη τη προπαγανδα ειναι σαφως τα εξιδανικευμενα αναπαραγωγικα ενστικτα, αλλα πραγματικα τωρα, μπορειτε να αντισταθειτε στον ερωτα και στη ψευδαισθηση του? Αυτη τη ψευδαισθηση που σε κανει να νομιζεις πως εισαι για πρωτη φορα στη ζωη σου μοναδικος. Αυτη τη γαμημενη ψευδαισθηση που οταν τυχει να διαβασεις και να εκφερεις το ονομα του drone project του Campbell Kneale, Our Love Will Destroy The World δεν θα σκασεις ειρωνικο χαμογελο. Μαλιστα, μπορει και να ταυτιστεις.
Ο μαγαζατορας του sex shop φαινεται να ξερει πολυ καλα τα λογια του Lou Reed στο "Some Kinda Love". No kinds of love are better than others. Επαυξανω.

Stillborn Plague Angels LP (Dekorder - 2009)

No comments :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
;